B&A wint Delta Electronics service award

BA Services is al sinds een aantal jaren Service Partner van het in Hoofddorp gevestigde Delta Electronics.
Delta Electronics, een in 1971 opgericht Taiwanees bedrijf, is een wereldwijde speler en vooral bekend als bouwer van voedingen die binnen vele elektrische en elektronische producten worden toegepast. Binnen de afdeling Mission Critical Infrastructure Solutions (MCIS) bouwen ze ook al meer dan 10 jaar UPS- systemen. In eerste instantie voor andere merken (OEM) maar ook voor hun eigen portfolio.

Een compleet pakket van systemen van 10-500kVA zowel mono block als modulaire systemen met mogelijkheid van parallel schakeling. De systemen worden toegepast in de Infra, Utiliteit, Industrie en Datacenter omgeving.
Recentelijk is de samenwerking tussen B&A en Delta verder uitgebreid met de ondertekening van een Partnershipovereenkomst.

Behalve dat B&A Services alle systemen die verkocht worden in Nederland, plaatst, inbedrijf stelt en onderhoudt, worden deze systemen nu ook door B&A Projects toegepast in de noodstroomprojecten.
Door de wederzijdse inspanningen van de afgelopen jaren heeft B&A Services in juni op de Cebitbeurs in Duitsland een award ontvangen van Delta als “Best Service Development Partner”.