Bypass, verdeler en schakelpanelen

Voor toepassing en aansluiting van noodstroomvoorzieningen als UPS (Uninterruptable Power supply) en NSA (Nood Stroom Aggregaat) zijn vaak aanvullende voorzieningen en componenten gewenst. Hiervoor leveren wij onder andere:

  • bypass-units: om de UPS zonder downtime te kunnen onderhouden, repareren en/of vervangen
  • multibypass-units: voor parallel geschakelde UPS-units
  • breaker- en (streng)scheiderkasten: voor koppeling van batterij-configuraties op de UPS
  • net/nood-schakelingen: automatische- of handmatige omschakeling van de voeding
  • hoofd- en subverdelers en andere kasten: voor schakelen en/of beveiligen van elektrotechnische installaties

Voor de bypass-units beschikken we over een uitgebreide range gestandaardiseerde producten. Vrijwel alles is echter mogelijk en snel te leveren! Bel of mail voor meer informatie.


Speciaal voor wederverkopers bieden wij de mogelijkheid produkten in de eigen huisstijl uit te voeren. Bel ons eens voor uw wensen en  onze mogelijkheden.


Verdeler en schakelpanelen

Een veilige installatie voor nu en in de toekomst begint met goede hoofd- en subverdelers. Juist hier vinden in de jaren van het gebruik vele aanpassingen en uitbreidingen plaats, waardoor in de toekomst onveilige situaties kunnen ontstaan. Niet zelden ontstaan calamiteiten door slechte contacten, overbelasting van kabels en andere componenten, enzovoort.

Een goed ontworpen verdeler biedt overzicht en inzicht in de opbouw ervan en geeft ruimte voor de toekomst. B&A heeft van het ontwerpen en bouwen van verdelers een ambacht gemaakt.


Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.