DC voedingspanelen

Naast noodstroom aggregaten en ups oplossingen van overwegend 230/400 VAC, is een hulpspanning voor uw installatie noodzakelijk. Daarom behoort het aanbieden van speciale DC voedingsbronnen ook tot onze Altijd Stroom missie. Hiervoor hebben wij batterijladers in meerdere uitvoeringen 12/24 VDC in ons programma voor het bijladen of onder spanning houden van een besturingspaneel of uw startbatterijen.

Hiernaast voeren wij een uitgebreide lijn aan industriële voedingen met diverse spanningsoutput en onderverdelingen voor het voeden van bijvoorbeeld de aansturing van Hoogspanningsschakelaars of uw DC motor aangedreven toepassing of weerstandsrem.

Deze DC voedingspanelen die ook ingezet kunnen worden als industriële UPS, zijn maatwerk, de primaire inputspanning en de outputspanningen met de gewenste maximale stroom worden bepaald. Daarnaast wordt deze stroom op een busbar aangeboden met diverse spanningsgroep MCCB aftakkingen. De gewenste autonomie bij netspanningsuitval en gewenste redundantie wordt met u doorgesproken.

Wij vertegenwoordigen in dit gamma A-merk fabrikanten als Eltek, Efore, Eaton en Delta. Iedere fabricaat kent zijn beste inzetmogelijkheid afhankelijk van het type project en met name ook de gewenste koeltechniek (convectie gekoeld / ventilator gekoeld) van de omvormers en rectifiers i.c.m. de benodigde IP beschermingsgraad.


Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.