Huren

Zoekt u een tijdelijk noodstroom systeem op korte of lange termijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij B&A kunt u kiezen uit diverse noodstroom oplossingen die geschikt zijn voor verhuur of leasing. Deze tijdelijke installaties zorgen ervoor dat uw bedrijf geen hinder ondervindt door stroomuitval. Of het nu gaat om noodstroomaggregaten (NSA), subsystemen zoals bijvoorbeeld een brandstofsysteem of een besturingspaneel of UPS systemen, batterijen en toebehoren. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden wij u de meest geschikte oplossing aan.

Meer informatie met betrekking tot welke apparatuur u kunt huren vind u onder de verschillende submenu’s. Daarnaast kunt u ook contact opnemen als u een vraag heeft.


UPS systemen met batterij set

UPS Huren

Uniterruptable Power Supplies, zorgen voor ononderbroken én een schone spanning op de uitgang voor bescherming van uw gevoelige apparatuur. De door ons geselecteerde merken en types zijn afgestemd op de beoogde inzet, omgevingscondities en juist geconfigureerd i.c.m. met een inzet van een NSA. B&A heeft als mogelijkheid om een UPS systeem te huren.

Batterij sets

Batterijen en accu’s zijn er in alle soorten, maten en daarbij horende spanning en Ah capaciteit. Het aantal batterijen in serie binnen een string bepaald de DC spanning, de batterijcapaciteit (Watt per cell of Ah) bepaald de autonomie van de opstelling. B&A services heeft een dienst waarbij u accu’s of batterijen kunt huren zodat uw bedrijf altijd operationeel blijft. Best complex dus en daarbij komt nog de vorm, grootte, omgevingsconditie van de opstelling om tot een juiste batterijconfiguratie te komen

Wilt u meer informatie over UPS systemen en batterij sets? klip op de onderstaande knop.


NSA met besturingssystemen

NSA

Wij verhuren aggregaten, middelen om deze te testen en in stand te houden en diverse overige tijdelijke voorzieningen.

  • Aggregaten tot 2000kVA single bedrijf
  • Krachtstroomkabels HR07Rn en stuurstroomkabels

Besturingssystemen

Besturingssystemen vormen het hart van iedere complexe installatie en daarom zorgt B&A services ook voor het verhuur van deze componenten aan u. Of het nu een redundante UPS betreft, een redundant brandstofsysteem of een NSA, Algemene of Energiebesturing, zonder dit hart functioneert een noodstroomsysteem niet

Wilt u meer informatie over NSA’s met besturingssystemen? klip op de onderstaande knop.


Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.